Temple Trading | Over Temple Trading
108
page,page-id-108,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-3.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Over Temple Trading

Als groothandel in ons dispensersysteem en hygiene-, en reinigingsproducten staat Temple Trading graag klaar voor alle bedrijven, groot en klein. Wij mogen daarom ook bedrijven van uiteenlopende branches tot ons klantenbestand rekenen. Denkt u hierbij aan bedrijven zoals: Verpleeg- en verzorgingstehuizen, (para)medische instellingen, ziekenhuizen, gemeentelijke instellingen, detailhandel/supermarkt, hotels/restaurants, scholen, horecagelegenheden, kinderdagverblijven/naschoolse opvang, en sportcomplexen maar ook tattoo-shops, schoonmaakbedrijven en jachthavens.

01

Temple Trading levert onder andere producten waar een ecolabel aan is toegekend. Tevens is ons systeemgebonden 2-laags toiletpapier en onze systeemgebonden handdoekrollen voorzien van het FSC keurmerk. Deze producten zijn minder milieubelastend dan kwalitatief vergelijkbare producten, op basis van een aantal vooraf bepaalde criteria. Men spreekt dan vaak over een “milieuvriendelijk” of “groen” product. Temple Trading denkt dus aan het milieu! Wij voldoen ook aan alle Green-Key voorwaarden

Wij zijn dealer van de producten van Qlean-tec. Hierdoor kunnen wij onze relaties optimaal laten profiteren van ondersteuning en service op het gebied van vaatwaspompen. Als dealer van Qlean-tec leveren wij hun pompen volgens hun voorwaarden. Deskundige monteurs van Qlean-tec zorgen voor de installatie en afregeling van de pompen. Tevens leveren wij het vaatwas- en naglansmiddel van Qlean-tec. Deze zijn als 10 liter “bag in box” leverbaar. Bijkomend voordeel is dat u een onderhoudscontract kunt afsluiten. Mocht er onverhoopt een storing aan de pomp zijn dan hoeft u dit alleen aan ons door te geven en wij zorgen voor een snelle reparatie!

Verder leveren wij producten onder andere van All Care, Ecolab, van der Windt verpakkingen, Syr, Ecolab, en hebben een uitgebreid assortiment reinigingsmiddelen onder private label.

logo4
logo3
logo1
logo2