Temple Trading | Werken bij Temple Trading
293
page,page-id-293,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-3.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Kom bij ons werken

Vacatures

Temple Trading Hygiene Solutions groeit door! Daarom zoeken wij accountmangers of zelfstandig ondernemers als wederverkopers voor diverse regio’s die met ons mee willen, en kunnen, groeien.

 

Wie zijn wij? Temple Trading Hygiene Solutions is een groothandel gespecialiseerd in hygiëne- en reinigingsproducten. We zijn gespecialiseerd op het gebied van veilige, kosten- en procedure besparende reinigingsproducten. Daarnaast neemt het uitgebreide Temple Trading dispenser systeem voor handdoek-, toiletpapier en zeep een belangrijke plaats in. Als groothandel met zoveel expertise in huis zijn wij een echte toegevoegde waarde voor alle bedrijven, groot en klein.

 

Wie ben jij? Jij bent een ondernemend en commercieel talent. Je bezoekt onze bestaande klanten en zorgt door (koude)acquisitie voor de nodige nieuwe klanten. Je weet dus het contact met bestaande klanten te verdiepen en nieuwe klanten te werven. Je vindt het leuk om met klanten mee te denken en hen enthousiast te maken voor de mogelijkheden die Temple Trading Hygiene Solutions kan bieden. Met jouw enthousiasme en goede communicatieve vaardigheden weet jij van ieder bezoek een commercieel succes te maken. Kortom het verkopen zit jou in het bloed. Jou uitdaging is te scoren!

 

Wat zoeken wij? Ben jij onze nieuwe collega/verkoper? Denk jij gedreven genoeg te zijn? Beschik jij over voldoende verkoop ervaring (vakkennis is een pré)? Stuur ons dan zo snel mogelijk een heldere, gemotiveerde reactie voorzien van je CV. We zijn op zoek naar accountmanagers en /of zelfstandig ondernemers voor met name Amsterdam daarnaast ook voor Flevoland, Utrecht en de regio Arnhem (Oost Nederland). Heb je interesse informeer dan naar onze mogelijkheden.

 

Wat hebben wij jou te bieden? Je werkt vanuit huis binnen je eigen regio. Je maakt gebruik van al onze faciliteiten, kennis en ervaring en de voorraad producten uit ons magazijn. Naast volledige ondersteuning in de buitendienst kan je ook rekenen op ondersteuning en sales-support van de binnendienst zoals productinformatie, het aanreiken van documentatie en het opstellen/bespreken/ versturen van offertes etc. Als accountmanager ben je het visitekaartje van ons bedrijf, je ontvangt een basissalaris met een bonusregeling. Natuurlijk staat er een auto voor je klaar en ontvang je een mobiele telefoon.

Temple Trading biedt zelfstandig ondernemers op deze manier een verantwoorde mogelijkheid om

te starten of je assortiment en klantenkring uit te breiden. Je verdienste bepaal je als zelfstandig ondernemer in hoge mate zelf.

 

Interesse? Informeer gerust naar de mogelijkheden. Bel of mail met Jan Verstraete: telefoon 020-4941053 of e-mail j.a.verstraete@templetrading.nl.

We zien met belangstelling uit naar je reactie!