Temple Trading | Producten
70
page,page-id-70,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-3.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Toiletpapierdispensers

Heeft u het ook zo gehad met die losse rollen toiletpapier?
Temple Trading Hygiene Solutions biedt u de keuze uit diverse toiletpapierdispensers. Deze dispensers zijn er in twee- of vier-rols uitvoering. De dispensers zijn gemaakt van duurzaam en slagvast ABS-kunststof. Daardoor zijn ze vandalisme-bestendig en dus uitermate geschikt voor o.a. horecagelegenheden en scholen. Onze dispensers worden gevuld met ons traditioneel, zacht en absorberend cellulose toiletpapier. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor ons TT-Cell 1-laags of 2-laags 100% cellulose toiletpapier. Daarnaast kunnen wij ook 2- laags niet systeem gebonden (losse) rollen leveren, dit is of gerecycled- of cellulose papier.

tp1
tp2

Informeert u eens naar de mogelijkheden van onze toiletpapierdipensers zoals onder andere:

* De Temple-Matic toiletpapierdispenser:
* ABS-kunststof slagvast
* Moderne vormgeving past perfect in elke inrichting
* Leverbaar in wit, smoke/smoke en smoke/grijs of smoke/black en melkglas/wit
* Hygiënisch en simpel schoon te houden
* Temple-Matic For4 geschikt voor 4 rollen toiletpapier
* Temple-Matic For2 geschikt voor 2 rollen toiletpapier
* Snel en makkelijk bij te vullen

tp3
tp4

Ons systeemgebonden 2-laags toiletpapier is voorzien van het FSC keurmerk! Natuurlijk kunnen wij u ook RVS en RVS-look dispensers leveren. Informeer hiervoor naar onze voorwaarden

tp5

Onze dispensers zijn makkelijk en op ieder gewenst moment na te vullen zodat men nooit misgrijpt. Omdat de dispensers afsluitbaar zijn raakt u ook geen losse rollen meer kwijt, dit levert u dus al heel snel een besparing in verbruik op. Kortom ons dispensersysteem is milieuvriendelijk, kostenbesparend en staat voor meer hygiëne. Bovendien zijn de meeste dispensers gratis, in bruikleen, dus geen investering van uw kant.

Dus weg met die losse rollen!!!

Onze eigen servicedienst zorgt desgewenst voor een deskundige en snelle montage. Natuurlijk kunt u de dispensers ook zelf monteren.

tp6
Zeepdispensers

Temple Trading Hygiene Solutions heeft een uitgebreide range aan Deb zeepdispensers. Deze dispensersystemen zijn ontworpen voor kostenefficiëntie en om het hoogste niveau van hygiëne aan hun gebruikers te bieden. De dispensers hebben een 100% gesloten patroon systeem, dus maximale hygiëne, en zonder enige aanpassing geschikt voor instant foamer, zeep, en crèmes. Daarnaast zijn de dispensers robuust, elegant en vernieuwend. De meest geleverde dispenser is de Chrome Border

01

Naast reinigen speelt de geur en het verzorgende element ook een belangrijke rol bij zeep. Temple Trading levert cremezeep, alcoholhoudende zeep, anti bacteriële zeep en foam zeep. Daarnaast hebben wij ook antibacteriële zeep, Instant Foam, wat 99,999% van de meest voorkomende ziektekiemen doodt en waarbij gebruik van water niet nodig is.

Wij kunnen u ook de “No Touch” serie leveren. De “No Touch” Proline dispenser is een staaltje high-tech techniek van het hoogste niveau.U krijgt de juiste dosering door simpelweg uw hand onder de dispenser te houden. Door de touch free functie staan deze dispensers garant voor ultieme hygiëne, de “No Touch” serie is dus uitermate geschikt voor bedrijven waar hygiëne erg belangrijk is. Tevens is de hoeveelheid zeep die afgegeven wordt instelbaar.

02
03

Ook voor onze zeepdispensers geldt:

* ABS-kunststof slagvast
* Moderne vormgeving past perfect in elke inrichting
* Leverbaar in diverse kleurstellingen
* Hygiënisch en simpel schoon te houden
* Snel en makkelijk bij te vullen

Speciaal voor lagere scholen, kinderdagverblijven en na-schoolse opvang hebben wij de Wash Your Hands- en Mr. Soapy zeepdispenser. Deze kleurrijke en opvallende dispensers zijn exclusief ontworpen voor deze doelgroep en zullen de aandacht van kinderen trekken en regelmatig gebruik stimuleren. Op die manier wordt een goede handhygiëne aangemoedigd. Ook de Wash Your Hands en Mr. Soapy dispensers zijn in de meeste gevallen gratis en geschikt voor de meeste vulpatronen van Deb.

Ook kunnen wij u diverse soorten garagezeep leveren. Temple Trading heeft hiervoor de Megamaxdispenser en onder andere de Swarfega Orange en Swarfega Rood in het assortiment. De Megamaxdispenser is een dispenser voor een 4 liter patroon, is 100% gesloten, sterk en toch stijlvol, overal inzetbaar en is kwalitatief hoogwaardig.

04
wash-your-hands

Onze eigen servicedienst zorgt desgewenst voor een deskundige en snelle montage waarbij zowel plakken als schroeven mogelijk is. Natuurlijk kunt u de dispensers ook zelf monteren.

Temple Trading is officieel Deb dealer.
Onze zeepdispensers zijn in de meeste gevallen gratis, in bruikleen, dus geen investering van uw kant. Wij kunnen ook zeepdispensers in RVS en RVS-look leveren, vraag naar de voorwaarden.

05
Handdoekrol Dispensers

Temple Trading Hygiene Solutions handdoekdispensers zijn wel zo gemakkelijk. Nooit meer achter je losse handdoeken aanhollen, geen verspilling meer en nooit meer misgrijpen. Maar wel goede service en optimale hygiëne voor de gebruiker

Ideaal voor elke werksituatie. Er zijn tal van mogelijkheden om de handen te drogen. Bijvoorbeeld via hete lucht, een katoenen handdoek, of papieren handdoekjes. Maar zijn de handen dan ‘schoon’ of ‘bacterievrij’? Wanneer de handen zijn gewassen lijken ze schoon te zijn. Na het drogen zouden ze vervolgens bacterie-vrij moeten zijn. Maar helaas is dat niet altijd het geval. Droogt u uw handen met een katoenen handdoek, dan is de kans groot dat u de bacterie van uw voorganger overbrengt op uw eigen handen. Ook warme lucht kan een bron van bacteriën zijn. Droogblazen onder een blower is daarmee geen goed alternatief. Volgens diverse onderzoeken verdient het daarom een sterke aanbeveling om de handen te drogen met papieren handdoekjes Elk handdoekje komt namelijk één voor één schoon uit de dispenser en wordt na gebruik weggegooid. De gebruiker loopt niet het risico om vuil van een voorganger op de handen te vegen.

Vanzelfsprekend heeft u bij Temple Trading de keuze uit diverse soorten en kleuren handdoekdispensers zoals onder andere:

Handdoekdispenser Temple-Matic:
* ABS-kunststof slagvast
* Moderne vormgeving past perfect in elke inrichting
* Leverbaar in wit, smoke/smoke en smoke/grijs
* Hygiensisch en simpel schoon te houden
* Handig kijkvenster voor een snelle inhoudcontrole
* Snel en makkelijk bij te vullen

01
02
03

Onze dispensers zijn makkelijk en op ieder gewenst moment na te vullen zodat men nooit misgrijpt. Omdat de dispensers afsluitbaar zijn raakt u ook geen losse rollen of handdoekjes meer kwijt, dit levert u dus al heel snel een besparing in verbruik op. Gebruikt u nu losse (katoenen) handdoeken dan heeft u, bij gebruik van onze dispensers, ook nog eens een besparing op uw waskosten. Kortom ons dispensersysteem is milieuvriendelijk, kostenbesparend en staat voor meer hygiëne. Ook voor onze handdoekdispensers geldt: in de meeste gevallen zijn onze systemen gratis, in bruikleen, dus geen investering van uw kant. Voor onze dispensers leveren wij 2-laags handdoekrollen in wit (o.a. toiletten) en groen/blauw (o.a. horecakeukens) verkrijgbaar in verpakking van 6 rollen, zo hebben wij voor u ons eigen Temple-Matic handdoekpapier van 100% cellulose.

Onze systeemgebonden 2-laags handdoekrollen zijn voorzien van een FSC keurmerk!

x

Natuurlijk hebben wij in ons assortiment ook RVS* en RVS-look* dispensers. * Informeer hiervoor naar onze voorwaarden.

a
b
cid_image002_jpg01cd8085

Wij kunnen ook de Dual Flow automatische handdroger voor wandmontage leveren. Deze handdroger heeft een droogtijd van 8-10 seconden. Zonder verwarmingselement. Met antibacteriële Biocote bescherming.

Op aanvraag kunnen wij ook de Dyson Airblade leveren, informeer naar onze prijzen.

Naast de dispensers voor handdoekrollen kunnen wij u ook diverse dispensers voor vouwhanddoekjes en poetsrollen leveren. De vouwhanddoek- en poetsroldispenser van Temple Trading zijn strak vorm gegeven dispensers, vervaardigd van slagvast ABS-kunststof, voor onze papieren handdoekjes en poetsrollen. De vouwhanddoekdispenser biedt ruimte aan maximaal 750 handdoekjes. Via het kijkvenster kunt u het voorraadniveau controleren, zodat u kunt zien wanneer u (tussentijds) moet bijvullen. Zo zit u nooit zonder handdoekjes en grijpt de gebruiker dus ook nooit mis. De poetsroldispenser kunnen wij leveren voor de mini- en midipoetsrollen. Informeer naar onze prijzen van de dispensers voor vouwhanddoekjes en poetsrollen.

1a
2a
3a
4a

Onze eigen servicedienst zorgt desgewenst voor een deskundige en snelle montage. Natuurlijk kunt u de dispensers ook zelf monteren.

Eigen ontwerp zeepdispensers

Passen de standaard zeepdispensers van Temple Trading Hygiene Solutions niet bij uw stijl of interieur, of wilt u gewoon een origineel exemplaar, denk ook aan private-label, ontwerp dan zelf uw dispenser(s). Uw keuze, uw logo, uw kleuren. We bieden de mogelijkheid om een dispenser te ontwerpen die uniek is voor u.

pick-your-colour-en

De designers zullen samen met u een Deb dispenser creëren die uw eigen identiteit weerspiegelt en die zoveel meer is dan een zeephouder. Van corporate branding tot logo’s, instructies of opvallende afbeeldingen in fotokwaliteit, de keuze is aan u! Dit proces levert u een dispenser met permanente decoraties die chemisch bestand en slijtvast zijn en dus even lang zullen meegaan als de dispenser zelf.

Reinigingsproducten

Temple Trading Hygiene Solutions heeft een uitgebreide keuze in reinigingsmiddelen. Elke vervuiling vraagt zijn eigen benadering. Vervuiling goed benaderen kan ondermeer door het gebruik van een specifiek product, hierdoor wordt het reinigen makkelijker, effectiever en u hoeft minder reinigingsmiddel te gebruiken. De keus voor het juiste reinigingsmiddel hangt af van de branche waarin u werkzaam bent en de aard van de vervuiling. Gebruik bij het reinigen de juiste hulpmiddelen zoals borstels, schrobbers, trekkers en vegers. Na gebruik deze hulpmiddelen demonteren en regelmatig reinigen. Draag altijd handschoenen bij veelvuldig contact met reinigings- of desinfectiemiddelen. (Temple Trading kan u alle hulpmiddelen en vinyl of latex handschoenen leveren.) Onze reinigingsmiddelen zijn ofwel “ready to use” of zijn verpakt in cans van 5 of 10 liter. De reinigingsmiddelen verpakt in cans dient u zelf te verdunnen met water. Natuurlijk kunnen wij u hiervoor ook professionele doseerunits leveren. Daarnaast hebben wij ook kleurgecodeerde triggers in ons assortiment zodat u kan werken volgens de HACCP-normen. (Hazard Analysis Critical Control Points: een controlesysteem om de voedingshygiëne in bedrijven en instellingen te waarborgen)
Rood sanitair
Blauw interieur
Groen vloeren
Geel keuken/desinfectie

Wij kunnen u een totaal programma aan reinigingsproducten bieden. U kunt hierbij denken aan:

* ontvetting/desinfectie (o.a. Temple Alco 80, Temple Keukenontvetter, Temple Sprayreiniger)
* sanitair ( o.a. Temple P40 Periodiek, Temple Sani E Blue, Temple Sanitair Gel of Sanitair Extra
* interieur (o.a. Temple Superfix, Temple Citro, Temple Winner Profi, Temple Luxe)
* tapijt en vloeren ( o.a. Temple Tapijtshampoo, Temple Sealer Meta, Temple Stripper TT)
* diverse (o.a. Temple Allesreiniger dik, Temple Schimmelverwijderaar)

2prod
1prod

Als groothandel in hygiene-, reinigingsmiddelen en schoonmaakmachines staan wij graag klaar voor alle bedrijven, groot en klein, met een eigen huishoudelijke dienst. Wij leveren niet alleen het product maar samen met de hulpmaterialen, machines, werkkarren en doseerapparatuur leveren wij complete reinigingssystemen. Een totaaloplossing voor goede hygiëne. De adviseurs van Temple Trading kunnen de nodige gebruiksinstructies verzorgen voor u en uw personeel.
Neem contact met ons op voor een bezoek aan uw bedrijf, of een demonstratie bij u op de werkvloer door één van onze adviseurs.

Op het etiket van onze reinigingsproducten staat waarvoor en hoe u het product kunt gebruiken. Ook vindt u hier informatie die wettelijk verplicht is, bijvoorbeeld gevaarsinformatie en advies hoe u veilig omgaat met het product. Het gevaar dat vermeld wordt op het etiket heeft uitsluitend betrekking op het product zoals het in de verpakking zit. Zodra u het product met water verdunt, is het gevaar veel minder of soms helemaal niet meer aanwezig.

Diversen

Microvezeldoekjes:
leverbaar in diverse kleuren, verkrijgbaar in diverse afmetingen, verpakt per 10 stuks. In woven en non-woven

microvezel

Schuursponsjes:
met of zonder handgreep, leverbaar in diverse kleurstellingen en verpakkingsaantal

schuurspons

Moppen:
met of zonder band, gelust of niet gelust, leverbaar in diverse uitvoeringen qua gewicht en kleur.

mopjes

Afvalzakken:
leverbaar in grijs, blauw en transparant, in verschillende afmetingen en diktes (my). Maar ook de Mondobags.

afvalzakken

Afvalbakken:
rond, vierkant, wit, groen of rood, vlamdovend en dameshygienebakjes.
Niet alleen kunststof maar ook in metaal, chrome of RVS.

afvalbak

Servetten:
1-laags en 2-laags in diverse afmetingen, verkrijgbaar in wit en diverse kleuren. Ook in airlaid.

servetten

Toiletbenodigdheden:
wij hebben o.a toiletblokken, urinoirmatjes, toiletborstels en wc-garnituren. Maar ook reinigingsvloeistof voor de wc-bril.

urinoirmatje

Nieuw:
V-Air solid luchtverfrisser met gel vulling en de V-Fresh. De V-Fresh is een kleine en veelzijdige luchtverfrisser, toepasbaar zonder dispenser, die door middel van een zuignap op ieder harde en gladde oppervlak kan worden vastgeplakt.

Daarnaast kunt u bij ons ook slagen voor moppenkarren, werkwagens, stofzuigers, badstof producten, vaatwas- en wasmiddelen. Kortom….te veel om op te noemen!