Temple Trading | Hygiene Solutions
5
home,page,page-id-5,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-3.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

De specialist in hygiëne- en reinigings producten

Temple Trading Hygiene Solutions is een groothandel gespecialiseerd in hygiëne- en reinigingsproducten. Welkom op onze site waar wij u de gelegenheid bieden een indruk te krijgen wat Temple Trading voor u kan betekenen. Mocht u na het bezoek van onze site vragen hebben dan mag u ons natuurlijk altijd hierover bellen.

Temple Trading Hygiene Solutions is gespecialiseerd op het gebied van veilige, kosten- en procedure besparende reinigingsproducten en het Temple Trading dispensersysteem voor papier en zeep. Als groothandel in ons dispensersysteem en hygiene-, en reinigingsproducten staan wij graag klaar voor alle bedrijven, groot en klein. Wij mogen daarom ook bedrijven van uiteenlopende branches tot ons klantenbestand rekenen. Denkt u hierbij aan bedrijven zoals: Verpleeg- en verzorgingstehuizen, (para)medische instellingen, ziekenhuizen, gemeentelijke instellingen, detailhandel/supermarkt, hotels/restaurants, scholen, horecagelegenheden, kinderdagverblijven/naschoolse opvang, en sportcomplexen maar ook tattoo-shops, schoonmaakbedrijven en jachthavens

Temple Trading levert onder andere producten waar een ecolabel aan is toegekend. Deze producten zijn minder milieubelastend dan kwalitatief vergelijkbare producten, op basis van een aantal vooraf bepaalde criteria. Men spreekt dan vaak over een “milieuvriendelijk” of “groen” product. Temple Trading denkt dus aan het milieu! Temple Trading is uw totaalleverancier in hygiëne- en reinigingsproducten.
Sinds enige tijd zijn wij ook leverancier van wasmiddelen, finishers, bleekmiddel, wasverzachter en StainEx, het professionele ontvlekkingssysteem voor textiel, van Ecolab.

Temple Trading Wij hebben voor u een zeer uitgebreid assortiment aan artikelen op voorraad. Van toiletpapierdispenser, zeepdispensers tot handdrogers, van een vaatwasmiddel tot sanitairreinigers, van een stoffer en blik, stofzuigers, tot professionele veegmachines, van een spons tot aan complete werkkarren met inhoud kortom teveel om op te noemen. Zelfs hotelkwaliteit witte badstof handdoeken, gastendoekjes , washandjes en badjassen voor uw hotel of sauna kunnen wij tegen scherpe prijzen leveren.

Altijd tegen scherp concurrerende prijzen en iedere maand een aanbieding!
Bovendien zijn onze dispensersystemen in de meeste gevallen gratis, in bruikleen, dus geen investering van uw kant. Informeer vrijblijvend naar onze voorwaarden. Service staat bij ons hoog in het vaandel. We weten wat er in de markt leeft en adviseren u graag over hedendaagse reinigings-, hygiëneproducten en dispensersystemen. Systemen die u tijd en geld besparen. Wij geven u zonder probleem gratis advies en desgevraagd gratis demonstraties bij en in uw bedrijf. Wij kunnen u een totaal programma aan hygiëne- en reinigingsproducten bieden, met daarbij de nodige gebruiksinstructies voor u en uw personeel. Informeer naar onze mogelijkheden voor een training op maat. Neem contact met ons op voor een bezoek aan uw bedrijf, een demonstratie of een training op de werkvloer door één van onze adviseurs.